×

Inscriere newsletter

СПЕЧЕЛИ СЕГА
Абонирай се за нашия нюзлетър и получи:
 

Общи условия

Как да поръчам?

Може да поръчате от Кралица Мода по един от следните начини:
- По телефона, като се обадите на номер 0898 688 778 (важат нормалните тарифи на БТК). Ние сме на разположение от понеделник до петък между 9:00 и 18:00ч.
Моля, напишете името и адреса си, и списъка с кодовете на желаните продукти като НЕ ЗАБРАВЯТЕ да уточните желаните размери за всеки продукт.
- По интернет. Влезте на www.kralicamoda.bg, регистрирайте се и така ще можете да поръчвате онлайн по всяко време.

Чрез регистрацията си ще можете да проверявате статуса и да проследявате поръчката си до момента на доставката, както и да разгледате пълната колекция на Кралица Мода.
*Цените в каталога на Кралица Мода и на www.kralicamoda.bg са в лева, с включено ДДС, но НЕ включват цената за доставка.
**Кралица Мода си запазва правото да променя цените.Начин за доставка

Пратките с поръчани продукти се доставят по куриер, до посочен от Вас адрес.
Таксата за доставка е 10 лв.
*Цените включват ДДСЗаплащане

Заплащане :
- в брой на куриера, при получаване на колета.
- чрез пощенски запис до банковата ни сметка BG28 TTBB 9400 1524 3132 69, BIC код TTBBBG22 към СГ Експресбанк;
- чрез банков трансфер до банковата ни сметка BG28 TTBB 9400 1524 3132 69, BIC код TTBBBG22 към СГ Експресбанк.

За плащания с платежно нареждане по банков път е възможно банката да начисли комисионна за банковия трансфер. Тази комисионна се добавя върху сумата, платена към Кралица Мода. За повече информация относно стойността на такава комисионна Ви препоръчваме са се свържете с обслужващата Ви банка.

Внимание
Ако направите авансово плащане, Ви молим да се свържете с нас и да ни представите данните за направеното плащане. С цел потвърждаване, че вашите плащания са влезли в нашата система и за правене на справки при необходимост, е силно препоръчително да запазвате документите си за плащане.Връщане на поръчан продукт

Вие можете да върнете поръчан продукт в рамките на 10 дни след получаването му. Таксата за доставка на върнати продукти до нас се поема от подателя на пратката. Върнати продукти, които са непълни, повредени, износени или мръсни, няма да бъдат приемани. Продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната опаковка, в която е бил е доставен, заедно с документите, получени в оригиналната пратка. За повече информация може се свържете с нашата линия за обслужване на клиенти на номер 0898 688 778 или да посетите страницата с условията и начините за връщане или замяна на получен продукт на www.kralicamoda.bg.Защита на лични данни

Регистрирайки поръчки на продукти и каталози, и абонаменти за е-бюлетина на Кралица Мода по телефон, факс, пощата или интернет, клиентите доброволно и недвусмислено предоставят личните си данни на „Кралица Мода” ЕООД. Данните се обработват от „Кралица Мода” ЕООД в качеството й на Администратор на бази данни по смисъла на българското законодателство, и изрично упълномощени за това лица на територията на Република България и Европейския съюз. Данните на клиентите на Кралица Мода се обработват с цел предоставяне на стоки и услуги, и директен маркетинг. Личните данни ще бъдат използвани или преотстъпвани на партньори с цел изпращане на рекламни съобщения за специални промоции и намаления, освен ако клиентът, чийто данни се обработват, не е изрично заявил желание на телефон 0898 688 778 или contact@kralicamoda.bg, данните му да не бъдат използвани за такива цели.Интелектуална собственост

Изключителен представител на Кралица Мода за България е фирма "Кралица Мода" ЕООД, ЕИК 200957579. Възпроизводството на част или на целият каталог или уебсайт на Кралица Мода е строго забранено.


Accept

Сайта използва  бисквитки